Elins

homecoming


 
SCHEMAT FÖR HOMECOMING:
 
15.00 Hem från Amys volleybollturnering för att duscha och byta om
 
16.30 Till Cassies hus för att fixa smink och hår
 
18.15 Ta foton hemma hos Margaux
 
18.45 Middag med gruppen på Olive Garden
 
20.15 Efterrätt på Papa Haydns
 
21.30 Till dansen
 
23.00 Dansen slutar, hem till Ellie
 
00.30 Hem från Ellie
 
SLUT!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Superhero day

 

Formal day

'Murica day

 
Idag var det 'Murica (America med syddialekt) day, vilket betyder att vi skulle ha amerikanska kläder på oss... meeeen folk är redan så sjukt patriotiska här att jag bestämde mig för att vara det också. Det blev helt enkelt en Sweden day för min del haha.

PJ-day

Den här veckan är det spirit week, vilket innebär att det är utklädning varje dag. Idag var det PJ-day, så det här var min outfit (passar mig utmärkt eftersom jag älskar att ha på mig pyjamas!):

DC at night

Under helgen åkte vi och hälsade på Sarah i Georgetown, Washington DC. Jag och Amy sov i hennes studentrum (på golvet) så jag fick verkligen uppleva hur det är på ett amerikanskt college. Vi gick på bal, åt god mat, shoppade, tittade på 3Dbio, träffade en massa underliga taxichaufförer och såklart- kollade på monumenten:
 
LINCOLN MEMORIAL
 
WORLD WAR TWO MEMORIAL
 
WASHINGTON MONUMENT
 
VITA HUSET
 
CAPITOL BUILDING
 
 
 

ur en artikel i skoltidningen

 

homecoming date- CHECK!

 
Under lunchen kom Amy gåendes med den här T-shirten. En kille hade gett den till henne och sagt att hon skulle ge den till mig. ÅÅÅHHHHHH den här idén äger! Seriöst är jag hur glad som helst att jag blev frågad på ett kreativt och roligt sätt (49% blir frågade helt normalt (50% blir tyvärr inte frågade alls)). Ärligt talat hade jag troligtvis tackat ja till alla de här namnen bara för att den som gjort T-shirten hade lagt ner så pass mycket energi på det. Haha det roliga är att hälften av de här namnen har jag ingen aning om vilka det är...
     Hur som helst tvättade jag den när jag kom hem och Nics namn var det som var kvar. HAN ÄR SÅ GULLIG ATT JAG DÖR! Jag skickade iväg ett sms och tackade ja för två sekunder sedan. Vilket innebär att jag kan bocka av dejt till homecoming. Nu är det bara en klänning som fattas...

SÖNDAG i oktober

Jag och min nya bästa kompis. Helt seriöst kan jag inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den här katten. Hon hårar som bara den och försöker äta upp min mat då och då- men samtidigt är hon hur gosig som helst! Jag hade lite skuldkänslor eftersom jag råkade få henne att gå in i en vägg (lång historia) så jag räddade henne från en jagande Fletcher en gång... och sen dess vill hon inte lämna mig.
 
JAG KLARADE DET! Jag har bloggat varje dag i en hel vecka! JIHOOOOO! Känner mig onödigt stolt över mig själv för tillfället... Imorgon ska jag dricka den där varma chokladen!
 
Ha det bra!

LÖRDAG i oktober

Nu under kvällen har jag varit hos en kompis och tittat på film. Mycket filmtittande för mig under den här veckan... Det fick bli en hederlig Harry Potter. Först had e vi tänkt köra Harry Potter-marathon, vilket det inte blev eftersom jag var tvungen att åka hem när inte ens första filmen slutat. Men det var kul ändå! Hennes familj lagar den godaste maten! Annars har dagen gått åt till läxor, skype och en fotbollsmatch.
     Just nu sitter jag och äter kex doppade i cream cheese- min absoluta favorit för tillfället!                                    
              

FREDAG i oktober

Jag kom precis innanför dörren efter att ha sett Taken 2 på bio. Den var helt okej faktiskt, fast 1an är mycket mycket bättre... För er som inte sett 2an  handlar den om familjerna till de Liam Neeson dödade i Paris- och de vill ha hämnd. Och för er som inte har sett 1an- se den! Fast inte precis innan ni ska till Paris.
     Det var min första amerikanska dejt. Det var mysigt! Förutom att jag får världens skuldkänslor och känner mig jätteobekväm när han inte låter mig betala. Tydligen är det inte ens på kartan här att tjejen ska betala minsta lilla.
     Idag var jag mycket piggare! Och nästan helt frisk. Jag gick och la mig vid halv elva igårkväll så jag tror att 8h sömn hjälpte rejält! Min värdmamma hade köpt hem bagels och cream cheese med pumpasmak (!) vilket resulterade i en extra lyxig lunch för mig att ta med till skolan idag. Det enda som var lite småtråkigt var att en kille jag känner hyfsat bra frågade om jag ville gå till homecoming med honom. Jag sa nej... OCH KÄNNER MIG JÄTTEDUM! Men han är världens sötaste kille så han förtjänar att gå med någon som verkligen gillar honom tillbaka!
 
Trevlig helg!

TORSDAG i oktober

Jag är förkyld. Och det suger. Alla, verkligen alla går runt och hostar och småsnorar så det hade varit ett mirakel om jag hade lyckats klara mig ifrån det. Utav någon anledning hade jag fått för mig att jag inte skulle bli sjuk här- att jag liksom var immun eftersom jag inte var i Sverige. Jätteflummig och helknäpp tanke jag vet, men ibland får mitt undermedvetna för sig konstiga saker...
     Att vara sjuk i skolan gör allt 10 000 gånger svårare. Hittills har lektionerna gått bra, även om allt är på engelska, bara det att jag måste anstränga mig en aning mer. Däremot när jag är förkyld har jag ingen koncentrationskapacitet över huvud taget! Dessutom hade jag sovit väldigt få timmar igår natt vilket förvärrade det hela bara ännu mer.
     Däremot var det skönt att komma hem direkt efter skolan idag (eftersom vi inte hade någon musikalträning) och ta en dusch för att sedan kura upp mig i soffan med en tekopp och spendera eftermiddagen framför några avsnitt av Big Bang Theory.
 

ONSDAG i oktober

Sitter just nu framför TVn och smarrar på en "bärsallad" efter ännu en skoldag. Idag hade dramaklubben sitt första möte. Jag hade faktiskt inte tänkt gå med, men sen hörde jag att de skulle dela ut gratis kakor så jag bestämde mig för att titta in ändå. Och det verkar faktiskt rätt kul! Så nu är jag medlem i en klubb också!

TISDAG i oktober

OBOY! Det här var nära att hela "blogga varje dag i en vecka" sprack... och det är liksom andra dagen.
     Klockan är hur som helst 5 i tolv (PÅ HÅRET!!!). Idag var en bra/lång/rolig dag. Så mycket mer än så kommer jag nog inte hinna berätta om jag ska uppdatera innan midnatt.
 Sov gott!

MÅNDAG i oktober

 
Den här veckan tänker jag uppdatera varje dag! Eller- jag ska försöka skriva varje dag... och så får vi se om jag lyckas. Egentligen borde jag bestämma något pris jag får på söndag om jag klarar det. Typ; om jag skriver ett inlägg varje dag i en hel vecka får jag äta en chokladbit som belöning. Eller dricka varm choklad... JAG VET! Min belöning får bli en Elins-special-varm-choklad som ni också kan få receptet på om jag gör det.
    
Idag iallafall, hade jag musikalträning (som alla andra dagar). Men idag övade vi en speciell scen! Vi övade den scenen där jag har mina två repliker!!!! Jag kan knappt beskriva den lyckan jag kände när jag fick reda på att jag hade två repliker! Det absolut roligaste hade ju varit att få vara en av de större karaktärerna, men eftersom de hade auditions när jag fortfarande var i Sverige är två repliker helt klart det bästa jag kan få. Hur som helst kommer jag vara en servitris:
 
WAITRESS (alltså jag!!!)
Will you be with Mr. Detroit's party, sir?
 
SKY
Is he here?
 
WAITRESS (jagjagjag)
No, sir. Mr. Detroit has not been here all evening.
 
SKY
Bring me a rye and soda.
 
Det ska nog bli hyfsat lätt att komma ihåg replikerna i den här pjäsen...
Ha det bra! (Vi hörs imorgon)