Elins

Sista framträdantet av R+J!

 
 
Det är nästan som att mitt undermedvetna vägrar inse att Romeo + Juliet är över. Idag var det hur konstigt som helst att inte ha någon teater idag (eftersom den normalt är på just tisdagar (och torsdagar)). Det är faktiskt så sorgligt! Men samtidigt är jag otroligt stolt över vad vi har åstadkommit! Dock kommer nästan alla fortsätta till nästa pjäs, som tur var, en Sherlock Holmes-pjäs!

Tredje framträdantet av R+J!

 
Tredje gången! Gaaaaaaaaahhhh! Det går för fort! Tredje uppspelet är avklarat, och det går bara bättre och bättre för oss. Däremot vill jag inte att det ska ta sluuuut!

Andra framträdandet av R+J!

 
Det här framträdandet var klockan 2 på eftermiddagen, så vi hade inte en lika stor publik den här gången. Det var bara 20ish personer som tittade, vilket var väldigt lite om man jämför med igår då det var fullsatt. Däremot satt det viktiga personer i publiken, som min värdpappa och min favoritlärare Bob (acting 1, acting 2 och performance seminar). Nu är vi halvvägs klara. Vilket är jättetråkigt eftersom jag älskar det här så mycket! Jag önskar jag kunde fortsätta uppträda med den här gruppen varje dag i resten av mitt liv!
 
Nu har jag en 1 och en halv timmes pause innan det är dags att hoppa in i min renässans-klänning igen. Nu ska jag få i mig lite mat och så har jag tänkt titta på Romeo + Juliet-filmen med Leo DiCaprio. Vi hörs!

Första framträdandet av R+J!

 
1 av 4 framträdanden är nu avklarad. Och det var så kul!!!! Jag älskar pjäsen, jag älskar min roll och framför allt ÄLSKAR jag teater-gruppen! Vi gjorde ett helt otroligt bra jobb (för att vara oss iaf)! Jag måste erkänna att jag är själv väldigt stolt över mitt framträdande. Jag fick publiken att skratta under flera tillfällen, fick till alla mina repliker rätt, lyckades improvisera när Juliet inte kom ut på scenen när hon skulle (grrrrrr) och jag tillochmed lyckades börja gråta på riktigt. Mascaran bara rann när Tybalt dog!
     Nu gäller det bara att jag lyckas göra lika bra på de andra tre uppspelen... nu har jag satt ribban högt, vilket innebär att jag måste lyckas gå ännu högre!
 
Vi hörs!

Jag köper skollunchen!

 
Igår hade jag det lite småstressigt på morgonen, vilket ledde till att jag inte hann packa med mig någon lunch. Sååååå för första gången fick jag prova på skollunchen! Den var faktiskt inte så farlig som man skulle kunna tro... inte om man väljer till sig de lite nyttigare alternativen. Som broccoli, istället för ingen broccoli, mjölk istället för oboy och frukt istället för godis. Och tacka nej till chipspåsen...
 
Den här morgonen har jag dock jättemycket tid på mig (hinner tillochmed blogga!). Troligvis beror det på att ikväll är det tags för vårat första Romeo & Juliet-uppträdande!!!!!!! Och jag är jätteexcited (lite svengelska där! var tvungen, har vi ens ett bra ord för excited på svenska?)!!!! Gaaaaaah!!!! Ikväll, på lördag och på söndag, då smället det!
 
Ha en bra freddag!

HOLY MACARONI!