Elins

Nu äre banne mig inte långt kvar!

På tosdag är det exakt två veckor kvar till graduation! (Det kommer dock bli två helvetesveckor fyllda med stress eftersom jag har "finals" i varje klass = prov på allt jag lärt mig under terminen.) Så, idag på lunchen fick jag hämta upp min länge efterlängtade hatt:
 
 
Och inte var det nog med det! Jag fyllde 18 i fredags, och fick idag när jag kom hem från skolan min lillasysters försenade födelsedagspresent. Där ett lejonkungen-gosedjur var en del av presenten. Jag är vanligtvis inte ett gosedjurs-freak, men jag måste erkänna att jag blev överlycklig för det här lilla lena lejonet. Det är faktiskt ett tips jag har till alla er sdärute om ska iväg på ett år: även om ni inte använder gosedjur hemma, ta med ett. Det finns inget man hellre vill ha och krama om ifall man skulle känna hemlängtan.
 

PROM

 
Min klääääänning
 
Prom. Ja, det är ju sagt att vara den bästa dagen i en high school-elevs liv. Bästa dag någonsin var det nog inte för mig (jag har haft många bra dagar)... men riktigt j***a kul var det iallafall!
 
Äntligen en dans där alla dansar, till hög bra(!) musik. Med dansgolv, biljardbord och spelmaskiner. De hade tillochmed en chokladfontän! Sådant gör mitt liv komplett!

SPRING BREAK

Del 2. Spring Break
Vecka 13 hade min skola Spring Break (USA's enda lov på vårterminen) då det blev en hel del svensktalande eftersom jag åkte ner till mina kusiner i Kalifornien!
 
De första dagarna åkte vi skidor i Lake Tahoe:

Det blev skidåkning, bubbelpoolsbad och filmmys. Två lite "äventyrliga" saker hände också: 1. Jag vaknade upp en natt skrikandes. Har ingen som helst aning varför eftersom jag helt glömt bort drömmen jag hade. Och det har aldrig någonsin hänt förut heller... 2. Supersöta och bortsprungna hunden FlapJack hittade sin väg till vår stuga. Visade sig dock att han bodde precis över gatan... blev lite halvpinsamt sådär när vi ringde upp ägaren och kunde se honom prata på andra sidan vägen. 
 
 
Sen åkte vi tillbaka till deras hus i Los Altos:
 
Där det blev en hel del sång och dans, VATTENKRIG, shopping och Nisse Hult (en "gammal" serie med Johan Glans i huvudrollen, vi du se något roligt- se dem! Går att hitta på youtube...).
 
 
En dagsutflykt till San Francissco hann vi med också:
Alcatraz
 
 
Golden Gate Bridge
 
 
Sjölejon
 
En snabbtur till Santa Cruz blev också av, där jag åt mitt första amerikanska karamelliserade äpple. CHECK!
     En riktigt bra resa blev det helt enkelt!